השוואת אחסון אתרים בחו"ל – חברות, מחירים ומאפיינים

כיום, עומדות בפניך מספר רב של אפשריות החל מאחסון על גבי שרתים שיתופיים, אחסון על גבי שרתים וירטואליים (VPS), אחסון על גבי שרתים יעודיים ואף שירותי אחסון אתרים "בחינם" אשר דורשים ממך להציג פרסומות תחת עמודי האתר כשיטת מימון עקיפה.

לעיתים קרובות, בחירת חברת האחסון שלך, יכולה להשפיע בצורה דרמטית על הצלחת האתר, הבלוג או החנות הוירטואלית שלך.

חברות אחסון מומלצות בחו"ל – הרשימה המלאה שלי 🙂

במהלך השנים ליוותי, הקמתי ובניתי מאות אתרים שונים בישראל ובעולם אשר לכל אחד מהם היו צרכים ודרישות ייחודיות משלו. עם השנים, הצלחתי לגבש לעצמי רשימה של חברות אחסון אתרים מומלצות אשר יכולות לתת מענה לכל אתר החל מאתר תדמית של 5-10 עמודים ועד מערכות מורכבות אשר דורשות שרת ייעודי, חזק ואפקטיבי.

לפי דעתי, חברות האחסון המומלצות ביותר הן:

#@! חברות #@!

כל אחת מחברות האחסון הנ"ל מעניקות שירות 24/7 מסביב לשעון, מהירות, אבטחת מידע וביצועים מעולים לאורך זמן. לדוגמא, אני לקוח של חברת HOSTGATOR אשר מדורגת אצלי במקום הראשון, כבר יותר מ – 13 שנים ברציפות ולעולם לא נתקלתי בחוסר מענה או בבעיות יוצאות דופן אשר דורשות מעבר לחברה אחרת.

בכל מקרה, מומלץ מאוד לערוך תיאום צרכים אישיים מראש ולראות איזו חברה יכולה להעניק לך את השירות והמחיר הטוב ביותר לצרכים שלך. רוב החברות מעניקות שירותי אחסון שיתופיים במתכונת דומה ובמחירים פחות או יותר זהים, אך בשירותים מתקדמים כמו שרתים וירטואליים (VPS), אחסון ריסלר ושרתים יעודיים – ניתן לראות הבדלים גם ברמת הביצועים/תפוקה וגם ברמת המחיר.